Lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
Lamqta.comОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Финансови и здравословни проблеми за една от зодиите днес. Голям успех за друга

Lamqta.com

Овен 
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.  

 
Телец
Ако желаете да намерите нещо, което да Ви подскаже, няма да Ви оказват помощ списанията, малкия екран или радиопрограмите. Никакъв външен източник няма да Ви даде ентусиазъм, а и дали това е изобщо допустимо? Та нали тези източници не знаят какво представлявате в действителност и от какво се ръководите в своите действия. Ако желаете да чуете верния съвет, по-добре се обърнете към хора, които от от дълго време Ви познават и на които не сте безразлични. Задавайте колкото се може повече въпроси, и бъдете подготвени да чуете истината. Дайте да се разбере, че ще съумеете да се справите с нея. 

Близнаци
Емоциите Ви претърпяват крах, а обстановката става все по-сложна, задълбочаваща се, и до някаква степен трагична. Но по какъв начин бихте се чувствали и Вие, в случай че някой прекомерно доста Ви притиска, с цел да измъкне от Вас най-малко някоя дума за нещо, а Вие чудесно знаете, че това няма да стане? От друга страна в този момент е доста елементарно човек да Ви предразположи на диалог. Ако попаднете на подобаващите слушатели, най-хубавото решение е да говорите. Разкажете за това, което Ви вълнува.

Рак
Имате късмет да постигнете обилни триумфи в това, с което се занимавате. Въпреки това не би трябвало да забравяте, че достигането на най-важната от Вашите цели, изисква жертви. Бъдете горови да извършите комплициран и сложен избор. За себе си ще припомнят отдавнашни недоброжелатели. От времето, когато за финален път сте имали нещо общо с тях, те са станали още по-коварни и изобретателни, тъй че изобщо не може да разчитате на лесна победа. Вашите лутания и подозрения няма да бъдат разбрани от околните Ви хора, само че те драговолно ще Ви поддържат с положителни думи. Не би Ви се отразила зле и градивната рецензия - ще я чуете от по-възрастните родственици....

Лъв
Привързаността към родителите, родните места, а също и към колегата по брак, през този ден неусетно ще набира мощ. Може също да изпитвате мощно увлечение към другарство с хора, които смятате за свои другари и които са необикновени и истински персони. Брачният или деловият Ви сътрудник надали ще бъдат склонни през днешния ден към цялостна искреност. Ако отношението им към Вас е положително, може напълно съзнателно да скриват някои истини за живота, или някои условия от персоналния си живот. Подбудите и наз процедура ще са напълно положителни.

Дева
Днес доста ще Ви се желае да се пожалите на своя обичан човек от несправедливостта на ориста във връзка с Вас, само че надали той ще разбере Вашата тъга в цялостен размер и да Ви утеши по подобаващ метод. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко независимо?

Везни
Макар и да имате спортен дух, през днешния ден тази игра, която играете с някого, ще Ви омръзне. Даже и Вашият сътрудник е почнал да я намира малко уморителна. Позвънете му или му пишете по електронната поща, с цел да сложите завършек на създалата се обстановка. В този миг просто би трябвало да се концентрирате на по-важни неща в живота, а в случай че това значи, че за задачата ще би трябвало да скъсате връзки, дано бъде по този начин. Понякога някои неща просто не заслужават вложените старания. Ако това не е забавно, значи не е вярно. 

Скорпион
Притежавате забележителна упоритост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои връзки се явява предимство, а в други - минус. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става триумфът, само че в персоналните напълно не е по този начин. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и въодушевление.. Постарайте се да избегнете импулсивното и надменно държание. В професионалната Ви работа може да се появят спорове, стимулирани от властта и престижа. Времето не е уместно за решение на парични проблеми.

Стрелец
Всички значими и незабавни задания ( включително и неприятните) би трябвало (при възможност) да се обсъдят и решат още през първата половина на деня. Вечерта интересуващите Ви въпроси като че ли ще увиснат във въздуха, а за тоя подобаващ миг ще се наложи да чакате най-малко още няколко дни. Ако сте увлечени от любовен разказ, не бързайте да превеждате връзките в последната, интимна фаза, тъй като рускувате вместо прочувствено ентусиазъм и напредък на силите, да преживеете отчаяние. Препоръчително е, да се въздържате от незадължителни финансови интервенции.

Козирог
Време е да помислите за дреболиите, свързани с ежедневната работа, осъществяването на представителни задачки и поддържането на положително самочувствие. Това няма да попречи да рационализирате своята рутинна активност, да систематизирате всичко, което се отнася до тази работа, както и да потърсите позволените в миналото неточности. Това също е уместно време, с цел да тестувате своите сътрудници и сътрудници за професионализъм, устойчивост и надеждност.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли. 

Риби
Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия.. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената сотуация не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР